Codeertang / Etiketteertang

Onze codeertangen worden o.a. gebruikt in de tuinbouw, retail, zorg en industrie. Uiteraard geschikt voor diverse formaten prijsetiketten. Doordat wij de printbanden voor u kunnen personaliseren is er voor iedere toepassing of afdruk wel een mogelijkheid. Of u nu eenvoudig op 1 regel een prijs wilt afdrukken, op 2 regels een datum en product codering of een uitgebreide codering die uit 3 regels bestaat. U ziet, alles is mogelijk en kan tot wel 14 posities per regel.

Daarnaast leveren wij ook de prijsetiketten voor deze etiketteertangen in de formaten 29x28mm, 37x19mm, 37x28mm en 35mm rond.  Deze prijsetiketten kunnen worden voorbedrukt met één of meerdere kleuren. U kunt hierbij denken aan een voorbedrukking van een bedrijfslogo, afbeelding of tekst. Vraagt u eens geheel vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Coderen met tang

Doordat wij de afdrukken met deze codeertangen voor u kunnen personaliseren kunt u in onze webshop hiervoor een offerte aanvragen. U kunt dan kiezen uit een etiketteertang met de afdruk op 1 regel, afdruk op 2 regels of een afdruk op 3 regels.  Als u aangeeft welke afdruk u zou willen maken dan sturen wij u zo spoedig mogelijk onze offerte hiervoor.

Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden. Wenst u eerst advies, aarzel dan niet en neem contact met ons op via nummer: 015-2141358 en wij helpen u graag verder.

Etikettenplaza Webshop

Bekijk en bestel direct alle producten binnen deze categorie