Etiketten op rol

Etiketten of labels op rol zijn ideaal om als product etiket, adresetiket of prijssticker te gebruiken. Bovendien kunt u zelf de blanco etiketten bedrukken met een etiketten printer. Uiteraard kunnen wij de etiketten ook voor u bedrukken. Van 1 kleur tot een full colour opdruk. Heeft u zelf nog geen ontwerp dan kunnen wij u ook hierbij helpen.

Etikettenplaza levert verschillende materialen en kleefkrachten. Van belang is te weten voor welke toepassing het etiket gebruikt zal worden. Voor binnen gebruik is papier vaak een goede oplossing. Hoeft het etiket niet lang leesbaar te zijn dan kunt u kiezen voor een thermisch materiaal. Moet het etiket echter water- of krasbestendig zijn dan is kunststof juist weer een goede keuze.

Mocht u de etiketten niet op rol willen ontvangen, kijkt u dan ook eens gerust bij onze A4 stickervellen. Deze kunt u namelijk zelf bedrukken met uw inkjet- of laserprinter.

Materiaal
Thermisch – printen zonder lint
Papier – printen met lint
PP / PE – kunststof materiaal
Transparant – doorzichtig materiaal

Kleefkracht
Permanent – niet verwijderbaar
Afneembaar – verwijderbaar (zonder lijmresten)
Diepvries – geschikt voor koel of diepvries

Heeft u de etiketten nodig voor een speciale toepassing of wenst u advies, aarzel dan niet en neem contact met ons op via nummer: 015-2141358 of klik op onderstaande button, vul de gegevens in en wij sturen u geheel vrijblijvend onze offerte.

Etiketten op rol bestellen

VRAAG DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN    Etiketten op rol bestellen