Over ons

Na een ruime ervaring in de markt van etiketten, prijstangen, printers, dispensers en hun accessoires is er bij ons een passie ontstaan, zijn ideeën gegroeid en mogelijkheden gecreëerd die uiteindelijk hebben gezorgd voor de realisatie van Etikettenplaza.nl

“Samen” vormt het uitgangspunt van onze filosofie. Door onze kennis te delen zoeken wij de perfecte balans tussen uw wensen en de mogelijke oplossingen met als doel het juiste resultaat en een tevreden klant .

Bij ons is er nog alle ruimte voor een persoonlijke benadering en flexibiliteit. Heeft u een probleem en wenst u vandaag of morgen nog de oplossing dan zullen wij er ook alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen.

 

Waarom Etikettenplaza.nl

Ons assortiment is samengesteld uit de beste merken waarmee al jarenlange ervaringen zijn. Hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit gecombineerd met de beste service aanbieden voor een eerlijke prijs. Klanten mogen van ons altijd een persoonlijk benadering en onafhankelijke adviezen verwachten.

Bereikbaarheid is het allerbelangrijkste voor een klant. Onze medewerkers staan u daarom altijd graag te woord om u te helpen en ondersteunen daar waar mogelijk bij uw vraag. Omdat ondernemen niet stopt na kantooruren proberen wij ook (indien mogelijk) buiten deze tijden bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of offerte formulier. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om persoonlijk uw vragen door te nemen.

Ons streven is om samen met u de beste keuze te maken zodat u kunt profiteren van onze scherpe prijzen en snelle leveringen. U zult begrijpen dat wij niet ons gehele assortiment op deze site hebben staan. Ontbreekt er iets wat u toch graag zou willen weten of bestellen neemt u dan gerust contact op. Wij helpen u dan graag verder.