Inktrollen prijstangen

Niets is zo belangrijk als een goede afdruk op uw prijsetiket. Met de inktrollen van Etikettenplaza bent u verzekerd van deze perfecte afdruk. In onze webshop treft u een breed assortiment inktrollen aan. Deze inktrollen werken o.a. in de merken Blitz, Open data, EVO, Sato, Irex, Meto, Contact, Tovel, UNO, SKY, Jolly etc. Met onze handige filters kunt u eenvoudig zoeken op merk en type prijstang.

Onze inktrollen zijn voorzien van zwarte inkt en per stuk verpakt in een blister. Omdat de inktrollen luchtdicht zijn verpakt kunnen deze jaren worden bewaard. Zo ben je dus altijd verzekerd van de perfecte afdruk ook als je na verloop van tijd een nieuwe inktrol in de prijstang plaatst die je extra had aangeschaft bij aankoop van de prijstang.

Vervangen inktrol

Houd er rekening mee dat inktrollen NOOIT opnieuw mogen worden doordrenkt met stempelverf. Dit zal de inktrol namelijk beschadigen en uw prijstang vervuilen. Doordat de stempelverf tussen de cijfers op de bandjes in de prijstang blijft zitten zal de prijstang hierdoor geen goede of duidelijke afdruk meer maken. Het helpt dan ook niet meer om een nieuwe inktrol te plaatsen.

Staat uw inktrol niet in onze webshop of wenst u hulp, aarzel dan niet en neem contact met ons op via nummer: 015-2141358 en wij helpen u graag verder.

Etikettenplaza Webshop

Bekijk en bestel direct alle producten binnen deze categorie