Prijsetiketten of prijsstickers

Onze prijsetiketten, ook wel prijsstickers genoemd, zijn geschikt voor bijna alle merken prijstangen. Het type prijstang bepaalt het formaat van het etiket. Onze prijsetiketten werken o.a. in de prijstangen van de merken Blitz, Open, EVO, Printex, Sato, Irex, METO, Contact, Tovel, UNO, SKY, Jolly etc..

Wij leveren de prijsetiketten standaard in het wit. Uiteraard is het ook mogelijk om deze in een fluor kleur of andere (PMS) kleur te leveren. Bedrukken met uw naam of bedrijfslogo behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de foodsector hebben wij standaard de etiketten met de opdruk “Tenminste houdbaar tot:” op voorraad. Deze etiketten zijn tevens voorzien van de speciale diepvries kleefkracht en geschikt voor gebruik in koeling of vriezer.

Al onze prijsetiketten kunnen worden geleverd met een permanente, afneembare of diepvries kleefkracht en leveren wij direct uit voorraad.

  • Permanente kleefkracht: ongeveer 10 minuten na het aanbrengen kan deze niet meer schadeloos van het product worden verwijderd.
  • Afneembare kleefkracht: gemakkelijk schadeloos te verwijderen van product zonder lijmresten achter te laten.
  • Diepvries kleefkracht: voor gebruik in vriezer of koeling. Zal beter kleven naarmate de temperatuur verder daalt.

Het is voor ons niet mogelijk om alle prijsetiket uitvoeringen op onze site te vermelden. Heeft u hulp nodig om te bepalen welk prijsetiket het beste bij uw prijstang past of wenst u advies, aarzel dan niet en neem contact met ons op via nummer 015-2141358 en wij helpen u graag verder.

Prijsetiketten voordelig kopen

Etikettenplaza Webshop

Bekijk en bestel direct alle producten binnen deze categorie