Prijstang etiketten

Ons uitgebreide assortiment prijstang etiketten bestaat uit diverse formaten. Hierdoor kunnen wij voor alle merken prijstangen en codeertangen het juiste prijsetiket direct uit voorraad leveren.

Wij leveren de prijsetiketten standaard in het wit maar deze zijn uiteraard ook leverbaar in de kleuren fluor rood, fluor geel, fluor oranje of fluor groen. Daarnaast is het ook mogelijk om de prijsetiketten te leveren in iedere door u gewenste PMS kleur.

kleefkrachten

  • permanente kleefkracht – moeilijk verwijderbaar na een aantal minuten
  • afneembare kleefkracht – gemakkelijk verwijderbaar zonder lijmresten
  • diepvries kleefkracht – speciaal voor gebruik in koeling of vriezer

Tenminste houdbaar tot

Prijstang etiketten met de voorbedrukte tekst “ ten minste houdbaar tot ” leveren wij direct uit voorraad in de formaten 26x12mm en 26x16mm. Door hun speciale diepvries kleefkracht kunnen de prijsetiketten ook worden gebruikt in koeling of vriezer. Deze voorbedrukte etiketten worden onder andere veel gebruikt in de horeca of catering.

Security cut

Men noemt deze ook wel anti-diefstal etiketten. Het etiket is voorzien van 2 inkepingen en daardoor niet in zijn geheel schadeloos te verwijderen. Hiermee voorkomt u dus dat etiketten met een “lage” verkoopprijs worden aangebracht op artikelen met een “hoge” verkoopprijs.

Etiketten bedrukken

Uiteraard is het ook mogelijk om de prijsetiketten te voorzien van uw eigen bedrijfslogo, bedrijfsnaam of andere persoonlijke tekst. De voorbedrukte etiketten kunnen wij bedrukken tot wel 3 kleuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of de prijs? Vul ons offerte formulier in of neem contact met ons en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

U profiteert bij ons dus niet alleen van ons uitgebreide aanbod maar ook van de scherpste prijzen, snelle leveringen en een persoonlijk advies. Heeft u dus hulp nodig om te bepalen welk prijsetiket het beste bij uw prijstang past of wenst u advies, aarzel dan niet en neem contact met ons op via nummer 015-2141358 en wij helpen u graag verder.

Prijstang etiketten voordelig kopen

Etikettenplaza Webshop

Bekijk en bestel direct alle producten binnen deze categorie