Prijstang / labeltang

Snel en efficiënt uw producten afprijzen of coderen doet u nu eenvoudig met onze prijstangen. Er zijn vele afdrukken op verschillende formaten prijsstickers mogelijk. Of u nu eenvoudig een prijs of datum op één regel wilt afdrukken of juist de productcode en prijs op twee aparte regels, alles is mogelijk. Ook kunnen wij uw prijsetiketten voorbedrukken met bv uw logo of bedrijfsnaam. Hiermee zal uw afdruk een nog professionelere uitstraling zal krijgen.

Prijzentangen – stickertang

Uiteraard zijn vele combinaties voor het afdrukken met de prijstang mogelijk. Staat de door uw gewenste afdruk niet in onze webshop laat het ons dan weten. Naast onze standaard uitvoeringen leveren wij namelijk ook prijstangen die wij kunnen samenstellen met iedere door u gewenste afdruk.

Datum tang – THT afdruk

Onze etiketteertangen voor het afdrukken van een datum of datum/prijs komt u veel tegen bij ondernemingen die moeten voldoen aan het voedselveiligheidssysteem HACCP. Met onze stickertangen kunt u zeer eenvoudig zelf een datum afdrukken op een blanco prijsetiket. Daarnaast kan dit ook op een prijsetiket met de voorbedrukte tekst “tenminste houdbaar tot”. Afdrukken van een datum kan al met een prijstang die 8 of 10 posities per regel kan afdrukken. Wilt u naast de datum nog een 2e datum of prijs afdrukken dan kan dit oa met een prijstang die 2 x 8 posities afdrukt. U kunt dit op een blanco 26x16mm prijsetiket doen of een prijsetiket met een voorbedrukte THT tekst.

U ziet, er is veel om uit te kiezen. Heeft u dus hulp nodig of wenst u advies, aarzel dan niet en neem contact met ons op via nummer: 015-2141358 en wij helpen u graag verder.

Etikettenplaza Webshop

Bekijk en bestel direct alle producten binnen deze categorie